Sarah's Life
Sedapnyeeeeeeeee ..........!
Sunday, 19 January 2014 | 05:50 | 0 comments

Sedapnya! Nenek t'sgy yg buat.
Sangat menyelerakan.. ;)
kuih gulung,murtabak nangka dan buah lai dan epal .. ;)


Sleeq Dan Aku
Saturday, 18 January 2014 | 21:57 | 0 comments

Kreatif/comel tak?? Hehe.. Sleeq Dan Aku.. ;)





Astrid mendua lirik.
| 02:48 | 0 comments



Best nye!! Sedih nye !! Merdu nye !!
Mesti nonton !!
Best giler !!!
Kalau tension, dengar lagu ni rasa mcm dah hilang perasaan tension tu ..
#enjoy!!

Tahun 2014 Tahun Istimewa Bagi Saya .. :D
| 02:35 | 0 comments
Kenapa istimewa?? Sebab first time Sek Men. Kawan-kawan pon sama jgk. Tapi sedih 2 org kawan sekolah kat Sek Men lain. Tapi xpe,ada jugak kawan rapat yang satu sekolah. Tapi sayang sebab tak satu kelas. Mula-mula rasa best & terkejut sebab dapat kelas pertama. Sebab masa ujian bahasa inggeris tu main hentam je. Dalam kelas tu sorang je lah yang sama sekolah rendah dulu. Tapi x rapat sangat ngan dia. Kawan yang rapat tu kelas ke-3. :(

Time rehat/balik ada kawan. Kira ok lah tu dari takde kawan langsung. Ramai jugak kawan-2 baru yang dah kenal tapi x berapa rapat sangatlah. Kira-kira 5 org gitu lah. But never mind, I hope I'll have a new friends. InsyaALLAH.

*Buat masa ni x snap pic masa pki baju sekolah. Haha... InsyaALLAH. Kalau ada masa I'll take a new picture and publish it . :D

My Photo Editting... :D
| 01:51 | 0 comments

Cantik x ???  Grey Theme .. :D


Pink Theme .. Cute kan ????


Sarah Sukri (Me) 2014
| 00:21 | 0 comments



Dalam kereta.. >_<


Love me.. XD


Edit kasi cun . ..


jerawaat.. -_-'


@ Rumah .. ;)



Tuesday, 26 March 2013 | 20:47 | 0 comments
Biodata Saya




Nama : Siti Sarah Bte Sukri

Umur : 12 tahun     

Sekolah : Sk Taman Seri Kota
Hobi: menonton televisyen,melayari internet,membaca

anak ke: 4 (terakhir)
Makanan kegemaran: nasi lemak, nasi ayam,sate

Minuman kegemaran: jus mangga, bandung,soya

Artis kegemaran saya: Afiq Muiz, Fahrin Ahmad,Wawa Zainal,Elfaeza Ul Haq         

Lagu Kegemaran Saya: Kehilangan,Aku Mahu Dia,Tak sabar,Lepaskanlah

Cita-cita: Peniaga,Guru











Older Post


greyson chance..


Meet The Boss
Name : siti sarah bte sukri

Birthday:7 may 2001

study at:taman seri kota

love to:eat,blogging,reading,singing,greyson chance (?)

dream:5A UPSR next year


Cute followers


Say Your Word


Blog's Editor
All Made By : Daya The Sixth !