Sarah's Life
Aku di pentas AJL 26 Najwa Latiff ! so excited
Monday, 30 January 2012 | 04:40 | 0 comments








Semalam Sarah duduk tengok AJL sambil2 makan.. sampai je turn Najwa Latiff Sarah excited lah nak tengok persembahan dia.. Tapi boleh tersembur,tergelak lalu terkentut apabila tengok video Sarah yang Sarah record then akak Sarah , Hidayah upload kat Youtube tu boleh keluar pulak kat AJL malam tadi..  ..so excited.. 


Ramai kekawan yang cakap tahniah sebab dapat masuk TV3 !! kih3 .. pelik je ..hahaha.. tapi still excited dan bangga la.. lalalalala ... okey .. Sarah tunjukkan video persembahan Najwa Latif -Cinta Muka Buku malam tadi okey 



korang perasan tak yang mana satu video Sarah? hehehe.. tgk pic bawah ni okey ..

tu yang dibulatkan merah tulah video Sarah .. hihihi :))







Older Post | Newer Post


greyson chance..


Meet The Boss
Name : siti sarah bte sukri

Birthday:7 may 2001

study at:taman seri kota

love to:eat,blogging,reading,singing,greyson chance (?)

dream:5A UPSR next year


Cute followers


Say Your Word


Blog's Editor
All Made By : Daya The Sixth !