Sarah's Life
Tahun 2014 Tahun Istimewa Bagi Saya .. :D
Saturday, 18 January 2014 | 02:35 | 0 comments
Kenapa istimewa?? Sebab first time Sek Men. Kawan-kawan pon sama jgk. Tapi sedih 2 org kawan sekolah kat Sek Men lain. Tapi xpe,ada jugak kawan rapat yang satu sekolah. Tapi sayang sebab tak satu kelas. Mula-mula rasa best & terkejut sebab dapat kelas pertama. Sebab masa ujian bahasa inggeris tu main hentam je. Dalam kelas tu sorang je lah yang sama sekolah rendah dulu. Tapi x rapat sangat ngan dia. Kawan yang rapat tu kelas ke-3. :(

Time rehat/balik ada kawan. Kira ok lah tu dari takde kawan langsung. Ramai jugak kawan-2 baru yang dah kenal tapi x berapa rapat sangatlah. Kira-kira 5 org gitu lah. But never mind, I hope I'll have a new friends. InsyaALLAH.

*Buat masa ni x snap pic masa pki baju sekolah. Haha... InsyaALLAH. Kalau ada masa I'll take a new picture and publish it . :D

Older Post | Newer Post


greyson chance..


Meet The Boss
Name : siti sarah bte sukri

Birthday:7 may 2001

study at:taman seri kota

love to:eat,blogging,reading,singing,greyson chance (?)

dream:5A UPSR next year


Cute followers


Say Your Word


Blog's Editor
All Made By : Daya The Sixth !